Luiers

Luiers heb je in alle maten, soorten en prijsklassen. Omdat je ervan uitgaat dat ze op de materniteit weten wat goed is voor je kindje, blijf je trouw aan de producten die ze daar gebruiken. Pampers dus. Maar Pampers zijn prijzig en bovendien niet helemaal lekvrij. Dus zijn we de markt aan het verkennen. Deze week krijgt Tristan de luiers van Kruidvat om de poep.  Een vergelijkende studie leert ons dat ze iets dikker zijn dan Pampers en dus misschien iets minder comfortabel zitten. Ze kleven ook een beetje aan de billetjes als ze nat zijn. Gisteren was Tristan in een rotstemming, maar dat zal wel niet aan de luiers gelegen zijn. Afwachten…

Advertenties

3 gedachtes over “Luiers

 1. Hey,
  Ik vond de pampers van de Aldi nog zo slecht niet. De kostprijs bedraagt zeker de helft minder dan de echte pampers. Proberen maar! (ikzelf heb ze wel pas gebruikt als Victor al meer dan een jaar was)

 2. Volgens de crèche: die van Kruidvat voor overdag, Pampers ’s nachts. En zelf ook al die van den Aldi geprobeerd en goedgekeurd. Die van Colruyt zijn niet veel waard.

 3. Onze Miro draagt wel nog de allerkleinste pampertjes (newborn), maar voorlopig is hij erg tevreden met zijn Kruidvatpampers.
  Binnenkort zullen we moeten overschakelen naar de iets grotere modelletjes. Ben benieuwd of ik dan nog steeds kan stoefen weinig of geen last te hebben van lekkende broeken!
  Trouwens, Niké, ik heb genoten van je bezoek!
  Is voor herhaling vatbaar!
  Binnenkort een koffietje op donderdagnamiddag?
  grtjs,
  Lien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s