Ons weekend

Zaterdag: auto’s jagen. Eerst richting Asse voor een appelblauwzeegroen Kangootje. Dan richting Lapscheure voor een bordeaux Kangootje. ’t Vleesch is zwak, dus lieten we ons in bekoring leiden en maakten we onderweg een pitstop in Brugge voor de allerbeste paling in ’t groen van het ganse Vlaanderenland. Om van de Sint-Jacobsnootjes met witloof nog te zwijgen. En de stoverij. De bouillabaisse. De dame blanche. Aaah…

De verkoper uit Asse lijkt betrouwbaar, maar het autootje heeft al behoorlijk veel kilometers en vanbinnen ruikt het een beetje muf (lees hond, sigaretten, bejaardensmokkel).  De verkoper belooft het, mits industriële reiniging, alpenfris af te leveren. Het kleur is leuk en het heeft twee schattige mistlampjes vooraan.

De verkoper uit Lapscheure is van het boeventype. De auto heeft verrassend weinig kilometers en geen onderhoudsboekje. Daar zit een geurtje aan, denkt mijn bovennatuurlijke ik.

Tot nu toe hebben we dus nog niets beslist, maar die auto uit Lapscheure wordt het al zeker niet. En die uit Asse, daar moeten we nog eens over nadenken.

Zondag, na een veel te korte nacht: poetsen en strijken en spelletjes spelen met leuke vriendjes en koken en fotootjes kijken die Stefaan uit de kelder getoverd heeft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s