Etage 2

De verbouwingswerken op de tweede verdieping zijn begonnen. Een kamer voor Tristan. Een bureau & boekenkamertje. En een kamer op overschot. Voor nummer twee als die er ooit komt. Of voor logés.

Maar, nu de kamers van hun plafonds zijn ontdaan en de twee kamers + zolder één grote ruimte zijn geworden lijkt er plots veel meer mogelijk. Een duplex voor ons met king size bed. Of een reuzegrote speel- en slaapkamer voor Tristan met klimtouwen en een glijbaan. Een een speelhuisje. En een bootbed. Of we kunnen aan de achterzijde het dak eruit halen en een tweede dakterras maken. Met plaats voor een jacuzzi. Lekker chillen onder de sterrenhemel. Het lijkt me wel iets.

Stuk voor stuk leuke ideeën. Alleen weten we niet hoe de toekomst eruit zal zien. Krijgen we nog kinderen? Zo ja, hoeveel dan? Blijven we hier wonen? Eén en al onzekerheden, dus. Dan maar op safe spelen: twee kamers + bureau. En ik hoef je beslist niet te vertellen dat ik nu al verlang naar het einde van de werken. Ik loop niet bepaald warm van verbouwingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s