Patatten en boterhammen

Stefaan en ik eten ’s middags warm op het werk. Bij mij is het helaas niet altijd even lekker. In een ziekenhuis moet een mens geen haute cuisine verwachten. Maar toch… Bijna elke dag staan er aardappelen op het menu. Natuuraardappelen, peterselieaardappelen, gebakken aardappelen, frieten,… Alle mogelijke bereidingswijzen van patatten krijgen we voorgeschoteld. Rijst? Eén keer in de drie weken. Pasta? Noppes. Bulgur, couscous, tarwekorrels, noedels? Nooit van gehoord.

En dus gebeurt het steeds vaker dat ik ’s middags een belegd broodje eet. Om dan ’s avonds, jawel, boterhammen te eten. Nu ben ik wel een broodeter, maar echt evenwichtig kan je mijn huidig eetpatroon niet noemen. En soms steekt het ronduit tegen, dat brood met altijd diezelfde charcuterie.

 

Advertenties

2 gedachtes over “Patatten en boterhammen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s