Liefje?

Een trouwfeest doet wel eens nadenken over het eigen huwelijkse leven. Of voorhuwelijks in ons geval. Wij zijn niet het type mensen dat zou trouwen uit romantische overwegingen. Nee, wij zouden het eerder doen voor ’t geld en de erfenissen. Daarom zijn we eind vorig jaar, na Tristans geboorte, nog holderdebolder naar het administratief centrum gehold om op uiterst onromantische wijze te gaan wettelijk samenwonen.

Maar vrouw zijnde, hoop ik toch stiekem op een bezield aanzoek. Ik hoef niet zozeer blinkend goud of champagne of rozen. Doch, een oprechte liefdesverklaring vanuit het diepste binnenste van het hart van mijn blonde god zou me uitermate gelukkig stemmen.

En als we dan toch – ooit – in het huwelijksbootje stappen, mag er gefeest worden. Het zal geen traditioneel Vlaams feest zijn met Les lacs du Connemara. Geen wit kleed. Geen gradioze dessertbuffetten. Maar er zal minstens even lekker gegeten worden, er zal goede wijn zijn en er zal gedanst worden door iedereen die op het feestje aanwezig is. Na het feestgedruis vetrekken we graag naar een exotisch oord om onze wittebroodsweken door te brengen. Maar eerst dat aanzoek… Liefje?

Advertenties

Een gedachte over “Liefje?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s