Een schooltje voor Tristan

Vijf schooltjes hebben we bezocht. Van alles wat: methodeschooltjes, gewone schooltjes en een concentratieschool.

Onze onbetwiste nummer 1 heeft nog 9 vrije plaatsen.  De afstand van thuis tot de school wordt als criterium gehanteerd. We wonen ongeveer anderhalve kilometer van ons favoriete schooltje. Dat lijkt dichtbij, maar waarschijnlijk maken we toch geen schijn van kans. Natuurlijk geven we ook een tweede, derde en vierde keuze op. Tot 16 maart hebben we tijd om aan te melden. De 17de weten we voor welke school Tristan een ‘toegangsticket’ krijgt. Spannend, hé.

Advertenties

Een gedachte over “Een schooltje voor Tristan

  1. Amai, jullie zijn er wel vroeg bij om al op zoek te gaan naar een schooltje! Als ik mij niet vergis, moet Tristan nog 2 jaar worden?
    Is er dan zo’n tekort aan plaatsen bij jullie in de buurt? Succes bij het vinden van een toffe kleuterschool! Een tip: kies geen schooltje in functie van “die toffe juf van het eerste kleuter”. Bij ons was die dan plots zwanger, en stond er een andere voor de klas eens Maxime naar school ging. Ook een goeie hoor, maar da’s een beetje ontgoochelend. Bovendien leer je een juf pas echt kennen tijdens het jaar en wil die eerste kennismaking weinig zeggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s