Een schooltje voor Tristan

De langverwachte mail was er gisteren al. Sneller dan gehoopt. Maar goed ook, want ik was het wachten beu. Nu weten we eindelijk in welke school we Tristan kunnen inschrijven. Het is onze tweede keuze geworden, het François Laurentinstituut. En daar ben ik best tevreden mee. En Tristan ook, want Janne kreeg dezelfde school toegewezen. Kunnen ze samen de klas onveilig maken. Al is het wel nog wachten tot september 2010.

Advertenties

8 gedachtes over “Een schooltje voor Tristan

 1. Heel het gedoe is een beetje aan ons voorbij gegaan. Maar als ik zie dat jullie nu al een school moeten regelen om pas in september 2010 te starten…
  Ik geloof dat bij Fiona haar vroegste startmoment november 2010 is. Ik vraag mij dan wel af wanneer wij een school moeten regelen?

 2. @ Annelies: Fiona is van 2008, hé? Dan zal je in het najaar een folder ontvangen met informatie over de aanmeldingsprocedure en zal je vermoedelijk in maart van volgend jaar moeten aanmelden.

 3. Merci Nike. Ik begon mij al af te vragen of ik iets gemist had. Ja, Fiona is van april 2008. Dus gaat ze eind 2010 of begin 2011 voor het eerst naar school.
  Ik hoop dat wij ook een toffe school vinden. Er is er een in onze straat, dus als die meevalt, hoop ik daar een plaatsje te vinden.

 4. Amai, mijne frank valt nu pas dat het pas voor september 2010 is. Ik ging er van uit dat die inschrijvingen voor nu september waren. Pffff, wat een gedoe hé.
  Ik heb een aantal weken geleden naar het schooltje van onze keuze gebeld hoe lang op voorhand ik Emma moet inschrijven om nu 1 september te laten starten. En in de grote vakantie was nog tijd genoeg volgens de school… Wat een verschil hé…

 5. Inderdaad gekkewerk dat je daar zo lang op voorhand al mee bezig moet zijn. Hier in Wallonië stelt dat probleem zich gelukkig (nog)niet. Hier zijn ze meestal blij met elke leerling erbij. En Amélie gaat gewoon met mij mee naar school in september, lekker gemakkelijk!

 6. Binnenkort moet je al tijdens de zwangerschap niet alleen een crèche zoeken maar ook al een school 😉

  Heel tof dat je een schooltje naar keuze gevonden hebt en al helemaal super dat Janne Tristan mag vergezellen. Klinkt alvast heel gezellig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s