Puntjes afvinken

Twee dingen van het minder leuke lijstje zijn al achter de rug.

  • Zo alleen met mijn cello op een veel te groot podium, het doet wat met een mens zijn zenuwen. Ik heb nog nooit zo vals gespeeld, maar ik kreeg toch 72 op mijn rapport. Daar kan ik alleen maar blij om zijn, want ik weet dat ik meer in mijn mars heb. Ik moet alleen tijd vinden om te oefenen. En discipline. Volgend jaar beter!
  • Tristan heeft mijn atopische huid. Goed hydrateren en zalfje smeren in geval van eczema. Niets ergs, alleen soms erg jeukerig.

Er was nog een puntje en niet eens het minste. Mijn grootvader heeft een harttumor. Dat is heel zeldzaam. Maar gelukkig ook goedaardig. Het onding moest er vandaag uit. De operatie is goed verlopen en mijn grootvader stelt het goed. Daar ben ik erg blij om. Héél erg blij!

Nog één puntje te gaan…

Advertenties

5 gedachtes over “Puntjes afvinken

  1. Ooooh cello! Prachtig! Als kind wist ik niet goed welk instrument kiezen en toen nam ik “maar” dwarsfluit. Jammer vind ik nu. Het neemt gelukkig niet veel plaats op m’n zolder 😉 Misschien dat ik ooit wel eens opnieuw begin, maar dan zou ik ook cello kiezen. Chapeau dat je het volhoudt.

    Wat een geluk dat je je grootvader nog hebt. Ik wens hem heel veel beterschap en een spoedig herstel en dat jullie nog heel veel mooie momenten samen mogen beleven.

  2. Amai, dat moet een opluchting geweest zijn te weten dat alles nu in orde is met je grootvader.
    Die amandelen daar zou ik ook niet voor staan te springen, succes dus.

  3. Ongeveer alle puntjes van je lijstje zijn goed afgelopen, dus dat laatste ambetant putje zal ook wel vlotjes gaan. Alvast veel succes en beterschap gewenst. (Maar eigenlijk nog niet teveel aan denken ook)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s