Mijn zoon en zijn vrouwen

Een week verlof is zo voorbij…

 • Een beetje kuieren door de stad, hier en daar iets meepikken van het feest, centjes gooien naar beginnende muzikantjes.
 • Het huis opruimen, vier manden strijk inhalen, in kookboeken snuisteren en in potten roeren. Ons ritme een beetje verleggen zodat we niet voor het krieken van de dag wakker worden. En zodat we voor het eerst in maanden een film kunnen uitkijken die om 21.00 uur begint.
 • Afspreken met G. en vaststellen dat onze liefde nog niet bekoeld is. Oh, wat een geruststelling. Wat een geluk. Ik blij!
 • Voor leuke vriendjes stoverij maken met frietjes uit de oven. Ze zijn lekker, die frietjes, maar wat gaat het traag in de oven.
 • Een fantastische avond beleven op het dakterras bij Lien en Peter. Samen met Goya en Lies hebben we mogen smullen van een overheerlijke lasagne. En hebben we hartelijk gelachen met het olijke drietal Ella, Janne en Tristan. Onze zoon hield zich nog vrij ingetogen. De meiden daarentegen waren niet te stuiten. Ella (Zonder Vrees) en Janne zijn meisjes naar mijn hart. En Tristan vindt ze ook wel oké, zo te zien.

3763128552_90cdd9720e

Foto van Goya.

Advertenties

6 gedachtes over “Mijn zoon en zijn vrouwen

 1. Een super avond was het, met drie snodaards in de hoofdrol!

  @Isabel: je moet Tristan niet onderschatten hoor, drie minuten later lanceerde hij in volle kracht zijn charmeoffensief op Ella
  Touché!!
  Wat Ella dan weer vakkundig afweerde
  Eens proberen met medelijden op te wekken dan
  🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s