Blogs lezen

Ik lees blogs via Bloglines. Maar Bloglines doet een beetje raar de laatste tijd. Meer en meer blogs krijgen een rood vraagtekentje. Dan krijg ik de berichten niet meer te zien en zegt Bloglines: the feed does not appear to exist. Ik moet dus steeds vaker naar de blog zelf surfen, maar zo blijft ne mens bezig, hé. Da’s net het gemakkelijke aan Bloglines: alles op één site.

Wie ondervindt hetzelfde probleem? Of wie kent een beter systeem?

Advertenties

14 gedachtes over “Blogs lezen

  1. Ik gebruikte vroeger ook Bloglines, maar nadat ik ook regelmatig sukkelde met ’t systeem, ben ik (al ’n hele tijd terug) overgeschakeld naar Google Reader. Heel content van!

  2. Ik ben ook aan het overschakelen naar Google Reader maar ik vind er mijn draai nog niet goed. Ja, onder andere mijn blog verschijnt niet meer in Bloglines, hé.

  3. Jawel, Lien! Gewoon opnieuw invoeren. Ik heb hetzelfde probleem af en toe, maar als ik de blog opnieuw invoer in Bloglines is het probleem telkens opgelost geraakt. Ik aarzel ook om over te schakelen naar Google Reader. Ben Bloglines nu gewend.

  4. Ik gebruik Google Desktop en heb nu rechts op mijn scherm een kolom staan waar alle nieuwe posts in verschijnen. Overzichtelijk en handig, behalve als je een weekje met vakantie bent geweest en een hele hoop moet bijlezen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s