Baby’s got blue eyes

Ziet, ik had dit nooit mogen schrijven, want sinds eind vorige week is het terug naar af. Een medische oorzaak hebben we voorlopig nog niet gevonden en daar hoop ik eerlijk gezegd ook niet meer op. Het zal er moeten uitgroeien, zekerst? Ik ben op. Doodop. Weinig tekst dus, dezer dagen. Ge zult het met een fotootje moeten doen.

Advertenties

13 gedachtes over “Baby’s got blue eyes

 1. Je verhalen brengen veel herinneringen naar boven. Maar zonder medische diagnose blijf je wel gefrustreerd achter. Veel goede moed, ik hoop dat hij er snel uitgroeit!

 2. Meisje toch, ik zit hier al moe te wezen zonder bijkomende problemen. Ik hoop dat het snel mag beteren en dat je ondertussen je zorgen even mag vergeten, al is het dan met de hulp van die schitterende oogjes.

 3. Ik weet nog dat ik bij Titus regelmatig wel eens dacht: “gelukkig is hij dan toch mooi”.

  Geen idee of het een hulp kan zijn, maar mocht je het zien zitten mag Tristan altijd eens bij Titus komen spelen hé. Kan me voorstellen dat het daar nu extra druk is nu de crèche gesloten is.

 4. Ow… zo herkenbaar, die eerste maanden… brrr… al dat gekrijs en zo weinig slaap, om zot van te worden, same here, dikwijls gedacht “chance dat hij zo schoon is”…
  Courage echt, het zal beteren, ooit en ondertussen hier en daar wat slaap proberen meepikken indien mogelijk :/

 5. sterkte Nike,
  bij ons derde kindje heeft het tot zijn tweede verjaardag geduurd…. het gaat idd over maar ook ik ben blij dat het voorbij is. Thor is volledig onderzocht maar ook zonder medische oorzaak ! Ik wens je het allerbeste! Ik weet wat het is….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s