Gepokt

Na RSV en de longontsteking, kreeg Myrddin de windpokken. Hier zie je hem op dag 2 van de pokken. Hij heeft er tot op dag 5 pokken bijgekregen, tot hij werkelijk van kop tot teen onder de blaasjes zat. Aan baby’s onder 1 jaar kan je niets geven tegen de jeuk, dus je moet er wel een paar dagen ambetantigheid bijnemen. En met een beetje pech ook wat koorts. Maar kom, we zijn er ondertussen toch mooi vanaf, van de windpokken. En dat het nog eens zou kunnen terugkomen als kinderen tijdens hun eerste levensjaar de pokken krijgen, is bullshit volgens mijn liefste vriendinnetje T. die kinderarts is. Oef. Op naar het volgende. Valse kroep, oorontsteking, buikgriep, driedagenkoorts,… wat zal het zijn?

Advertenties

6 gedachtes over “Gepokt

  1. Ocharme, blij dat hij er van af is! Hier ook eentje die de waterpokken voor zijn 1e verjaardag heeft gehad, onze kinderarts zei dat hij ’t wel nog eens kon krijgen, ik hoop alvast dat jouw kinderarts gelijk heeft 😉

  2. Ik denk ook dat dat bullshit is, van dat onder de 1 jaar. Onze jongste heeft op 6 maand de windpokken gehad en daarna, na af en toe nog eens bij pokkenkindjes te komen, ook niks meer gekregen.
    Gelukkig dat jullie er van af zijn, ik vond dat echt een van de vervelendste kinderziektes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s