’t Buitenkind en zijn schoeisel

Myrddin is een buitenloper. Als je even niet oplet, glipt hij tussen je benen door de tuin in. Alleen hebben wij geen gewone tuin met gras. Onzen hof is nog altijd een halve ruïne van koterijen. Op de grond geen zacht grasmatje, maar kasseien, aarde en distels. Maar dat deert Myrddin niet. Buiten is buiten. Zelfs het hondenweer van de laatste weken hindert hem niet.

U begrijpt dat hij tijdens zo’n middagje buitenspelen niet bepaald propertjes blijft. Myrddin is een vuilpot. Hij komt gegarandeerd bemodderd, zanderig en nat terug binnen. Met alle gevolgen vandien voor schoenen en kledij. Stoei-, vuil- en regenbestendig schoeisel, dat hadden we nodig! Ik wou Crocs kopen, maar ze hadden Myrddins maatje niet (22). De winkeljuffrouw stelde een ander alternatief voor en ik was er op slag verliefd op. Native shoes, kijkt hoe schattig:

 I like! En Myrddin ook, want we zijn thuisgekomen, hij heeft ze aangetrokken en is in de gietende regen wat in den hof gaan rondlopen.

Advertenties

5 gedachtes over “’t Buitenkind en zijn schoeisel

  1. miljaar! da we die niet samen zien staan hebben, daar zo bij torfs? 🙂 ik heb daar ook nood aan, alleen wil mijne zoon zo goed als niets aan zijn voeten doen..behalve gewone schoenen, liefst die met veters die hij zelf niet aan kan doen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s