Terugblik

Het was een mooie zomer. We hebben geprobeerd om er voor Tristan zoveel mogelijk variatie in te brengen. Van verveling was nog lang geen sprake. Meer zelfs, deze morgen vroeg hij wanneer hij eindelijk eens mocht thuisblijven. Het eigen speelgoed wordt weer aantrekkelijk na zoveel uithuizigheid.
Myrddin heeft van ‘vakantie’ nog weinig besef. Hij heeft het goed, daar in het kinderdagverblijf. Geef hem een fietsje of een grasplein en ’t kind is content.

Ook wij hebben een bijzonder fijn verlof gehad. Zelfs de werkende dagen hadden een vleugje vakantie-ongedwongenheid. Zo gaat dat als het avondeten in alle gemoedelijkheid onder een avondzonnetje plaatsvindt.
Nu zetten we ons schrap voor de septemberdrukte. Onze avonden en weekends zitten eivol met allerlei leuks. Als de weergoden ons nu eens op Indian summer zouden vergasten, dan krijgt de vakantie vast een leuk staartje. Uitbollen én opladen vóór de donkere wintermaanden.

Enfin, ziehier onze chef van dienst. Gehuld in passende outfit naar school vertrokken, alwaar ze dit jaar, hip als ze zijn, rond het thema ‘Komen eten’ werken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s