Fietsweertje, niet?

Toen Myrddin vers uit mijn buik kwam, stonden we voor een mobiliteitsprobleem. Hoe vervoer je in godsnaam twee kinderen met één fiets? Myrddin was nog erg mini en er stond een koude winter voor de deur. We gingen op marktonderzoek en stonden weldra voor de keuze: bakfiets of fietskar. Ons toenmalige rijhuisje had geen garage en een smalle gang met trapjes vanaf het voetpad. Om praktische redenen kozen we een fietskar, want: plooibaar! Stefaan sloeg een haak in ons bergkot en zo konden we de kar netjes opbergen. We gingen voor goeie marchandise en kochten een Chariot. We twijfelden over een Croozer, de helft goedkoper, maar toch een stuk kleiner vanbinnen en zwaarder om te trekken.

Nu, drie jaar later, rijdt Tristan zelf met de fiets én zit Myrddin in het stoeltje achterop. De fietskar wordt nog zelden van stal gehaald. Tijd om er een ander plezier mee te doen. Wat hebben we in de aanbieding:

  • een Chariot Corsaire XL voor 2 mensenkindertjes (alles over dit model
  •  hier).
  • met babyschaal
  • én peuterzitje
  • twee koppelingen
  • alle handleidingen
  • in perfect staat!

Chariot 1 Chariot 2

Wij hebben de kar altijd binnen geparkeerd; nooit last gehad van Belgische weersomstandigheden dus. En kofferruimte dat die kar heeft!  En handig dat dat is op plage tatoeage! En smooth dat dat rijdt! Waarlijk een must-have.

Nieuw hebben we voor de Chariot en de accessoires om en bij de achthonderd euro neergeteld. We vragen er nu 350 euro voor. Kom gerust kijken en je zal zien dat je waar voor je geld krijgt. Interesse, laat een berichtje achter in de commentaren, ik contacteer je.

Advertenties

3 gedachtes over “Fietsweertje, niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s