Big blogameetup

’t Was lente in Gent toen ik vorige week zaterdag omstreeks vijf uur achter het stuur kroop. Ik was loom van het lummelen in de zon en had absoluut géén zin in sociale doeningen. De antropofoob in mij vloekte luid. Ik pikte An op in Oostakker en we tetterden ons een weg naar Antwerpen. De goesting kwam uiteindelijk toch opborrelen; gelukkig maar.

Aan het Zuid in Antwerpen was de sfeer zomers en ontspannen, de terrassen zaten afgeladen vol, in de lucht eetlustwekkende aroma’s. Saturdaynight obviously! Wat ons wachtte in de Wasbar was minstens even aanlokkelijk. Zeven en een halve reden om u bij een volgende editie als de bliksem in te schrijven. 

1. Trakteer uzelf op een culinair orgasme met de cupcakes van Babycakes and rabbits en de bagels van Jackie’s bagelbar. Met cupcakes kunt ge mij niet in verleiding brengen, maar het ander vrouwvolk duidelijk wel. Zij vlogen er op als vliegen op een stront. Ik hapte wat bagels weg. Het was aangenaam kennismaken met deze nieuweling op de broodjesmarkt.

bagels cupcakes

2. Klets uzelf hees. Zeventig vrouwen met een blog én hobby’s, dat praat vlotjes. Al heb ik mezelf niet erg sociaal opgesteld en bleef ik de hele avond aan de praat met An en Ilse. Zo zie je maar dat blogmadammen behoorlijk entertaining zijn: twee ervan en uw avond is geslaagd. Zeventig en je hebt een topfeestje. (een lijstje van de 71 aanwezigen vind je hier onder punt 8).

volk

3. Koopt u een gat in uw portemonnee. Liesellove verkocht er stofkes uit haar net geopende webshop. Lobke verkocht er haar leuke mama boek.

stofjes

4. Leer bij. Herman Maes probeerde het getetter te overtreffen en kreeg de zaal af en toe zelfs helemaal stil met zijn tips en tricks. De man geeft blogger workshops. Het overwegen waard.

5. Voel u blij gelijk een klein kind omdat ge een goodiebag krijgt. In de zak: een Femma, een reep chocola van Delhaize, oorbellen, een toile cireeke, plakfolie en buttons van Lola, stylo’s en kortingsbonnen en folders van wijze winkeltjes zoals Anna Pops (eigenwijze kinderschoenen), Polabora (retroprints), Dawanda (designmarkt), BelleLien (stoffen) en zoveel meer.

goodiebag

6. Leer de Wasbar kennen als een gezellige ontmoetingsplaats. De inrichting is top, de kaart al evenzeer (gin tonic!).

wasbar

 

7. Ontmoet de grote Soetmin in levende lijve. Organisatrice van dienst, maar meer nog: blogster met humor, dotjes van zonen en een ondertussen legendarisch seksleven.

En het leuk meegenomen extraatje: krijg weer goesting om te schrijven en uw op sterven na dode blogje nieuw leven in te blazen (zegt zij die de afgelopen dagen dan toch liever in de zon zat dan achter de laptop).

Dank aan Caroline voor de foto’s!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s